Ukrainska bullar

"Caraway"

Ingredienser

6,000 kg vetemjöl T 550
3,500 kg rågmjöl T 1150
0,925 kg surdeg (TA 180)
1,000 I gräddfil
0,300 kg smör
0,200 kg socker
0,075 kg KUMMEL, hel
0,300 kg bakpulver för bröd
0,220 kg salt
0,300 kg jäst
4.600 I vatten (TA 160)
för 217 stycken

Knådningstid: 6 minuter långsamt, 3 minuter snabbt.
Degens temperatur: 25° C
Degvila: 20 min.
Fyllning av deg: 80 g
Bakning: Vid rulltemperatur med ånga
Gräddningstid: 20-22 minuter.
Förberedelse: Tryck rullarna runda, pensla dem med vatten.
och trycka ner den i en blandning av rågmjöl och lite hela kumminfrön. Placera dem på perforerade brickor och lägg åt sidan för att jäsa.

Publicerat 08/06/2022

”Caraway”

Ingredienser

6,000 kg vetemjöl T 550
3,500 kg rågmjöl T 1150
0,925 kg surdeg (TA 180)
1,000 I gräddfil
0,300 kg smör
0,200 kg socker
0,075 kg KUMMEL, hel
0,300 kg bakpulver för bröd
0,220 kg salt
0,300 kg jäst
4.600 I vatten (TA 160)
för 217 stycken

Knådningstid: 6 minuter långsamt, 3 minuter snabbt.
Degens temperatur: 25° C
Degvila: 20 min.
Fyllning av deg: 80 g
Bakning: Vid rulltemperatur med ånga
Gräddningstid: 20-22 minuter.
Förberedelse: Tryck rullarna runda, pensla dem med vatten.
och trycka ner den i en blandning av rågmjöl och lite hela kumminfrön. Placera dem på perforerade brickor och lägg åt sidan för att jäsa.

Bli kund

De bästa varorna till bra priser

Här kan du se allt om hur du skapas som kund, allt om våra försäljnings- och leveransvillkor, hur du beställer i vårt system BIBS och vilken typ av recept du har tillgång till via vårt moderbolag BÄKO Schleswig-Holstein eG.

Läs mer