Veganska snittar -känckebröd med sparris och citronkräm
Publicerat 04/05/2025
Ingredienser
ca 16 st
3 gröna sparrisar |
1 tsk olja |
salt |
peppar |
skalet av 1/2 citron |
1 dl vegansk majonnäs |
3 msk hackad gräslök |
knäckebröd |
För alla
Gör så här
Ansa sparrisen och stek den på hög värme i oljan i en stekpanna. Krydda med salt och peppar och låt svalna.
Skölj och skrubba citronen i ljummet vatten. Riv citronskalet och blanda med majonnäsen och hälften av gräslöken.
Knäck bröden i små bitar. Skär sparrisen i skivor på snedden.
Lägg en klick citronkräm på varje brödbit och toppa med sparris och resten av gräslöken.

Bli kund
De bästa varorna till bra priser
Här kan du se allt om hur du skapas som kund, allt om våra försäljnings- och leveransvillkor, hur du beställer i vårt system BIBS och vilken typ av recept du har tillgång till via vårt moderbolag BÄKO Schleswig-Holstein eG.
Läs mer