Publicerat 01/10/2025

Ugn 200 graderi 10 minuter

175 grader i 30 minuter

Ingredienser

Pajdeg
3½ dl vetemjöl
150g smör
4 msk kallt vatten
Fyllning:
2 burkar tonfisk
1 dl creméf fraiche med  örter
2-3 dl lagrad ost
2 ägg
½ dl finklipt gräslök
Salt och peppar

Garnering:

Grönsaker, krabbpinnar eller räkor och ägghalvor

Snart är det Kanelbullens dag!
Då vet vi att många av er i bageri- och konditorivärlden har fullt upp med att sprida doften av nygräddade bullar.

Men även en bagare måste äta!
Därför bjuder vi på ett snabbt och smidigt recept på tonfiskpaj – perfekt att förbereda kvällen innan och ta med som lunch mitt i ruchen.

Bli kund

De bästa varorna till bra priser

Här kan du se allt om hur du skapas som kund, allt om våra försäljnings- och leveransvillkor, hur du beställer i vårt system BIBS och vilken typ av recept du har tillgång till via vårt moderbolag BÄKO Schleswig-Holstein eG.

Läs mer