Tonfiskpaj

Publicerat 01/10/2025
Ugn 200 graderi 10 minuter
175 grader i 30 minuter
Ingredienser
Pajdeg |
3½ dl vetemjöl |
150g smör |
4 msk kallt vatten |
Fyllning: |
2 burkar tonfisk |
1 dl creméf fraiche med örter |
2-3 dl lagrad ost |
2 ägg |
½ dl finklipt gräslök |
Salt och peppar |
Garnering:
Grönsaker, krabbpinnar eller räkor och ägghalvor
Snart är det Kanelbullens dag!
Då vet vi att många av er i bageri- och konditorivärlden har fullt upp med att sprida doften av nygräddade bullar.
Men även en bagare måste äta!
Därför bjuder vi på ett snabbt och smidigt recept på tonfiskpaj – perfekt att förbereda kvällen innan och ta med som lunch mitt i ruchen.


Bli kund
De bästa varorna till bra priser
Här kan du se allt om hur du skapas som kund, allt om våra försäljnings- och leveransvillkor, hur du beställer i vårt system BIBS och vilken typ av recept du har tillgång till via vårt moderbolag BÄKO Schleswig-Holstein eG.
Läs mer