Publicerat 10/06/2025

6 portioner

Ett runt lantbröd

2 msk olivolja
1 vitlöksklyfta
Fyllning1:
1 stor burk (500 g) keso
2 rostade paprikor, rosta själv eller köp färdiga på burk
½ ask rucola
Fyllning 2:
2 paket (á 200g) Philadelphia Ost
1 kruka basilica
Saft och skal av en citron
1 dl oliver, hackade
Till dekoration
50 g Parmaskinka
50 g parmasan
6 soltorkade tomater
12 oliver, stora
½ ask rucola
 

Skär brödet i 3 stora runda skivor. Pensla skivorna med olivolja, gind in med vitlök och rosta gyllenbruna i ugn i ca 5 min i 225 grader. Mixa smaken av med salt och peppar. Bred fyllning på det understa brördet och fördela över rucolan.

Lägg på ett bröd till. Mixa alla ingredinser utomoliverna till fyllning 2 och bred hälften av den på det tredje brödet och bred resten av fyllning 2 över tårtan. ”Klistra”fast parmaskinka på tårtan.

Dekorera med hyvlad parmesan, soltorkad tomat, oliver och rucola.

Bli kund

De bästa varorna till bra priser

Här kan du se allt om hur du skapas som kund, allt om våra försäljnings- och leveransvillkor, hur du beställer i vårt system BIBS och vilken typ av recept du har tillgång till via vårt moderbolag BÄKO Schleswig-Holstein eG.

Läs mer