Publicerat 04/08/2023

Recept

Ca 30 st  
Glutenfria kakor.
 
Ugns temperatur 175 grader, varmluft 175grader
Ingredienser
75 g margarin eller smör
1 dl socker
½ tsk vaniljsocker
2 msk vispgrädde
2 msk ljus sirap
1 dl hirsflingor
1 dl glutenfri fin mjöl blandning
1 kryddmått bakpulver
Så här gör du Smält matfettet. Blanda de övriga ingredienserna i en skål och häll över matfettet. Rör ihop till en jämn smet. Klicka ut smeten glest på smorda plåtar eller bakplåtspapper.   Grädda mitt i ugnen i ca 8 minuter. Låt kakorna ligga kvar någon minut på plåten innan de lossas och ev böjs över en brödkavel.

Bli kund

De bästa varorna till bra priser

Här kan du se allt om hur du skapas som kund, allt om våra försäljnings- och leveransvillkor, hur du beställer i vårt system BIBS och vilken typ av recept du har tillgång till via vårt moderbolag BÄKO Schleswig-Holstein eG.

Läs mer