Hirsflarn
Publicerat 04/08/2023

Recept
| Ca 30 st |
| Glutenfria kakor. |
| Ugns temperatur 175 grader, varmluft 175grader |
| Ingredienser |
| 75 g margarin eller smör |
| 1 dl socker |
| ½ tsk vaniljsocker |
| 2 msk vispgrädde |
| 2 msk ljus sirap |
| 1 dl hirsflingor |
| 1 dl glutenfri fin mjöl blandning |
| 1 kryddmått bakpulver |
| Så här gör du Smält matfettet. Blanda de övriga ingredienserna i en skål och häll över matfettet. Rör ihop till en jämn smet. Klicka ut smeten glest på smorda plåtar eller bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i ca 8 minuter. Låt kakorna ligga kvar någon minut på plåten innan de lossas och ev böjs över en brödkavel. |
Bli kund
De bästa varorna till bra priser
Här kan du se allt om hur du skapas som kund, allt om våra försäljnings- och leveransvillkor, hur du beställer i vårt system BIBS och vilken typ av recept du har tillgång till via vårt moderbolag BÄKO Schleswig-Holstein eG.
Läs mer