Publicerat 28/06/2022

Südback är en av de mest eftertraktade och viktigaste trendmässorna för bageri- och konditoribranschen i Europa. Det är ett nav för utbyte av idéer, åsikter och information samt för presentation av trender, utveckling och tekniska innovationer. Trendforumet för bagare, trendforumet för konditorer och südback Trend Award är mycket populära. Den höga kvaliteten på forumets föreläsningar och utställningen lockar många fackbesökare. Innovativ produktutveckling i fråga om teknik, design och koncept belönas med südback Trend Award.

Bli kund

De bästa varorna till bra priser

Här kan du se allt om hur du skapas som kund, allt om våra försäljnings- och leveransvillkor, hur du beställer i vårt system BIBS och vilken typ av recept du har tillgång till via vårt moderbolag BÄKO Schleswig-Holstein eG.

Läs mer