Publicerat 02/06/2022

Ska du göra smörgåsbröd med ett helt krispigt strö ? Tigerpasta är svaret…

Det finns en efterfrågan på handgjorda bakverk av hög kvalitet som är övertygande när det gäller smak och konsistens. Samtidigt ökar efterfrågan på variation och nya smakupplevelser från år till år. Tiger Paste® förvandlar bröd och bitar till trendiga produkter med god smak, en attraktiv tigerlook och en krispig skorpa. Bred helt enkelt ut Tiger Paste® på dina bröd och bitar innan du bakar, och njut av den fantastiska smaken, det slående utseendet och den extra krispiga skorpan. Lämplig för degbitar och frysta bakverk. Med Tiger Paste® kan bröd och bitar uppgraderas till premiumkvalitet med bara några enkla steg. Var kreativ med de fyra oemotståndliga smakerna och skapa din alldeles egna tigerbakelse.

Bli kund

De bästa varorna till bra priser

Här kan du se allt om hur du skapas som kund, allt om våra försäljnings- och leveransvillkor, hur du beställer i vårt system BIBS och vilken typ av recept du har tillgång till via vårt moderbolag BÄKO Schleswig-Holstein eG.

Läs mer